Design skiltet ditt

Design skiltet ditt

Med design ditt skiltverktøy kan du lage ditt eget design av skiltet ditt. Det er ikke bare det smidde skiltet ditt som skal se bra ut, men designet av skiltet skaper den endelige magien!

  • Design fra grunn
  • Design med skiltmaler
  • Lag dine egne fargevalg
  • Velg dine egne fonter
Läs mer

Hanna svarer på de vanligste spørsmålene!

Hur använder jag designverktyget?

Gör vi en kontroll av min design innan produktion?

Hur och när får jag min emaljskylt?

Hur trycks skylten?

Är det tryck på båda sidor?

Vilken format ska jag maila min logotyp?

Design skiltet ditt

Ulike tekster, farger og dekorasjoner
Når du designer skiltet ditt, er det mange valg blant tekster og farger for skiltdesignet ditt. Velg mellom farger og dekorer som passer både din restaurant, din gårdsbutikk eller kanskje din gård som ønsker et skilt som pynter og skaper følelse og karakter! Med et godt design av skiltet ditt blir dette virkelighet med enkle midler!

Lag ditt eget skiltdesign av alle våre modeller
Noen skilt har flere og noen har mindre muligheter når du designer ditt eget skilt. Dette er fordi skiltmodellen og materialet har ulike forutsetninger når du lager ditt skiltdesign.

Trenger du hjelp til å designe skiltet?
Vi kommer selvfølgelig også med forslag til deg dersom du ikke ønsker å bruke skiltdesignverktøyet hos oss, men vi anbefaler virkelig at du prøver å lage ditt eget design av ditt personlige skilt!Det er enkelt og morsomt! Se også videoen vår når vi viser og går gjennom hvordan du bruker design ditt skiltverktøy og gir noen tips og triks for ditt skiltdesign men også om valg av skiltmodell og størrelse.

Så ikke vent! Prøv å designe ditt skilt i dag og skulle du trenge hjelp under arbeidet med ditt skiltdesign, se hjelpeknappen eller ring oss så hjelper vi deg med å designe ditt skilt!

You've just added this product to the cart: